Bijna is het zover, de grote dansvoorstelling van NewDanceFactory in het Zaantheater te Zaandam. De docenten en de leerlingen zijn heel hard aan het trainen om op zondag 28 juni een spetterende dansvoorstelling te geven. Het is dan ook van groot belang dat de leerlingen in elke les aanwezig zijn om goed te kunnen repeteren.

DOORLOOP

Op zondag 14 juni zal de doorloop plaats vinden in de dansstudio zelf. Op deze zondag wordt de voorstelling gerepeteerd. De dag is opgesplitst in twee delen (zie dagindeling). Tijdens de doorloop kunnen er geen ouders aanwezig zijn.

De dag indeling voor 14 juni ziet er als volg uit:

12:00 tot 13:30 – alle acts voor de pauze
14:00 tot 15:30 – alle acts na de pauze

De groepen klassiek ballet 4 -6 jaar (woensdag1) en de groep streetdance 4-6 jaar (donderdag1) zullen deze dag niet repeteren.

Tijdens deze doorloop wordt er gedanst in kostuum. Het is belangrijk dat de leerlingen hun kostuums meenemen als deze niet aanwezig zijn bij NewDanceFactory. Na de doorloop krijgen de leerlingen een plastic tas waar zij hun naam op kunnen schrijven. In deze tas zit dan de kleding die zij zullen dragen tijdens de voorstelling. Na de doorloop is het de bedoeling dat de tas ingeleverd wordt bij de dansschool zodat alles aanwezig is voor de voorstelling. Ook is het verplicht dat alle leerlingen zwarte dansschoenen / sportschoenen dragen tijdens de show, deze zijn te koop bij le papillion (danswinkel in Amsterdam & Alkmaar) Perry sport, Schoenenreus, Scapino en binnenkort ook bij NewDanceFactory. Voor de leerlingen van klassiek ballet 4-6 jaar en streetdance 4 – 6 jaar zijn de zwarte schoenen niet nodig. De klassiek ballet 4 – 6 jaar danst op roze ballet schoentjes en de streetdance groep 4 – 6 jaar danst dit jaar op blote voeten.

BELANGRIJK

Op zondag 28 juni zal de generale repetitie plaats vinden in het Zaantheater. De generale repetitie begint om 12:15 en is afgelopen om 15:15. De kinderen worden om 11:45 verwacht bij de artiesteningang. Deze ingang bevindt zich aan de zijkant van het Zaantheater . Hier kunnen de kinderen om 15:15 uur ook weer worden opgehaald. De kinderen kunnen dan even naar huis om een hapje te eten of misschien even op te frissen.

De groepen klassiek ballet 4-6 jaar (woensdag1) en de groep streetdance 4-6 jaar (donderdag1) zullen deze middag niet repeteren. Dit omdat het waarschijnlijk teveel wordt voor de kleintjes.
Om 18:00 wordt uw kind weer verwacht bij de artiesteningang van het Zaantheater, ook de groepen klassiekballet 4 – 6 jaar en de streetjazz 4-6 jaar. De voorstelling zal om 19:30 starten.

KAARTVERKOOP & DVD VERKOOP

De kaartverkoop voor de voorstelling start maandag 2 maart vanaf 16:00 tot vrijdag 27 maart.

Ik hoop u hier mee voldoende te hebben geïnformeerd.

Voor eventuele vragen kunt u contact met mij opnemen via 0756422930.

Met een dansgroet,

Britt Royen