Britt Royen
Britt RoyenEigenaresse/Docent
Britt Royen is de eigenaresse van NewDanceFactory.
Vanaf haar 4e jaar is zij begonnen met dansen. Gestart als klein meisje met ballet en vanaf haar 7e jaar begonnen met meerdere lessen. Tapdance, hiphop, streetdance & jazzballet. Vanaf het moment dat zij meerdere dansstijlen ging volgen wist Britt dat het haar passie was en dat zij ooit een eigen dansschool wilde openen.

Bij Tendenza te Wormerveer heeft zij zich ontwikkeld met behulp van ervaren docenten en Tine Teeling. Vanaf haar 18e is Britt gaan lesgeven in de stijlen hiphop, streetdance en jazzballet. Naast het lesgeven heeft Britt ook veel optredens en wedstrijden gedaan.
Na 5 jaar les te hebben gegeven en zij zich op verschillende vlakken heeft ontwikkeld in de stijlen hiphop, streetdance en jazz,was daar de kans om haar droom waar te maken: het openen van een eigen dansschool.
NewDanceFactory was een feit. Haar eigen dansschool in Wormer, waar elke danser zich thuis voelt.

De lessen die Britt bij NewDanceFactory geeft zijn streetdance,hiphop,tapdance,modern en jazz. Verder traint Britt ook de wedstrijdteams bij NewDanceFactory. Als docent vind zij het belangrijk dat iedereen met plezier in haar les staat en na een uur les te hebben gevolgd met een voldaan gevoel de deur uit gaan.

Sheila Corper
Sheila CorperDocent
 Sheila stond als 4 jarig meisje al in de balletschool. Zo gedreven als zij was werd haar talent al snel ontdekt en toen zij 6 jaar was werd ze uitgenodigd om in een select gezelschap van jonge danseresjes elke zaterdag een intensieve training te volgen van 3 uur als voorbereiding voor de audities en toelatingseisen van de Nationale Balletacademie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Toen ze 9 was mocht ze deelnemen aan de auditie rondes om te kijken of er genoeg talent was om haar professioneel op te leiden tot klassiek ballet danseres. Uit een grote groep talentvolle meisjes was Sheila 1 van de weinigen die werd uitgekozen en na 3 audities en een medische keuring werd zij toegelaten tot de Academie. Vanaf haar 10de veranderde haar hele leven en reisde zij van Zandvoort naar Amsterdam 6 dagen in de week met de trein op en neer om zo getraind te worden tot professioneel danseres. Zij is geschoold in klassiek ballet, maar kreeg ook modern, caractère, improvisatie, pas de deux en dagelijks kracht en conditietraining. Danste o.a. in het Zwanemeer, Sleeping beauty en de Notenkraker. Zij heeft ook mee gedaan aan het Internationaal Dansconcours in Cannes en stage gelopen bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Nu heeft zij haar passie gevonden in het lesgeven aan jonge enthousiaste dansers.

Devon Suriya Abdoelhafiezkhan
Devon Suriya AbdoelhafiezkhanDocent
Devon is jong begonnen met dansen en is in 2014 afgestudeerd van Pactdans academie in Amsterdam als uit allround uitvoerend danser en choreograaf. Ze liet haar danscarriere een aantal jaar liggen om te focussen op andere branches maar besloot het eind 2018 weer op te pakken. Sinds dien stond ze on stage en in videoclips met artiesten zoals Dua Lipa, Akon, Becky G en En Vogue. Ook op Nederlandse bodem mocht ze grote podia delen met onder andere Emma Heesters, Rolf Sanchez, Maan, Tabitha, The Ladies of Soul, Glennis Grace en meer. Ze mocht choreograferen voor Nederlandse bioscoop films Verliefd op Cuba en Onze Jongens in Miami. In haar lessen focust ze vooral op bewegingskwaliteit dynamiek en performance.

Nena DesserjerDocent
Nena was zes jaar oud toen zij begon met turnen, dit heeft zij tot op haar achtste jaar gedaan op hoog niveau. Hierna is Nena begonnen met dansen. Na de middelbare school is Nena begonnen aan haar dansopleiding in  Amsterdam op het ROC en vervolgens doorgestudeerd op  HBO dansacademie Fontys in Tilburg. Nena is allround opgeleid en werk nu als uitvoerend danseres en dansdocent. 
 
Zij heeft al veel leuke dingen mogen doen als uitvoerend danseres zoals: Opening Levi’s show, dansen voor het Koningshuis op het Koningsconcert met als choreograaf Ed Wubbe (choreograaf Scapino Ballet), reclame shoots en nog vele andere opdrachten in het theater en commerciële werkveld. Nena heeft veel plezier in het lesgeven en zorg ervoor dat de leerlingen genoeg uitdaging krijgen om nieuwe dingen te leren en zich verder te ontwikkelen.